BOTL
Panerai
Måste börja laga vardagsmaten lite seriösare samt förenkla matlagningen när vi har lite gäster.
Vad har ni för rekommendationer på inköp och erfarenheter?
Vakuumpackare är ett måste och sån finns redan i hushållet. En OBH Nordica https://www.obhnordica.se/produkter/for-koket/vakuumforpackare-sous-vide/food-sealer-prestige
Det finns två sätt,
Cirkulator eller vattenugn. Jämnast är att använda cirkulator så vattnet pumpas runt och förenklar tillagning av lite större mängder. Dessa har jag läst gott om.
Länk Anova: http://anovaculinary.com/pages/specs
Länk Sansaire: http://sansaire.com/
Vad har ni för rekommendationer på inköp och erfarenheter?
Vakuumpackare är ett måste och sån finns redan i hushållet. En OBH Nordica https://www.obhnordica.se/produkter/for-koket/vakuumforpackare-sous-vide/food-sealer-prestige
Det finns två sätt,
Cirkulator eller vattenugn. Jämnast är att använda cirkulator så vattnet pumpas runt och förenklar tillagning av lite större mängder. Dessa har jag läst gott om.
Länk Anova: http://anovaculinary.com/pages/specs
Länk Sansaire: http://sansaire.com/