Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Submariner med matt tavla och upphöjda index?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Stab Ein, 27 juli 2015.

 1. Stab Ein
  Trådstartare

  Stab Ein Bonde

  Inlägg:
  55
  Från:
  Korsö Huvud
  Sprang idag förbi en vintagebutik i Spanien som i sitt skyltfönster bland annat hade en Rolex sub Date med vad jag upplevde som en matt tavla med upphöjda index. (Betydligt mattare än både medhavd 116600 och en nyare 16610 utan lugholes som stod bredvid i fönstret. ) Matta tavlor tilltalar mig, men är denna variation korrekt för någon referens? Trodde att ex. 16800 kom med antingen matt tavla med målade index eller blank med upphöjda, men inte något mittemellan? Har det funnits matta servicetavlor? (Tavlan märkt SWISS - T < 25 men med ingen till mycket svag patinering av lume)

  (Prislapp i skyltfönstret ~4700 Euro, och klockan skall enligt butiken vara från 1987.)
   
Mårtenssons ur Brookfield