Laddar...
Nymans Ur 1851

Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Svårmonterad boett

Diskussion i 'Hemslöjd, modd och fix' startad av esprit, 28 juli 2016.

 1. esprit
  Trådstartare

  esprit Torpare

  Inlägg:
  2
  Tappade min Espritklocka i golvet så boetten lossnade... Är en enkelboett med 3 hack i. Försöker passa in hacken efter de tre skruvarna som man ställer tid med osv. Får inte dit den.... Kikade på infovideo på Youtube där dom använder pressverktyg: Måste man ha pressverktyg eller går det att använda handkraft eller nåt annat redskap som man har hemma?
   
 2. esprit
  Trådstartare

  esprit Torpare

  Inlägg:
  2
  Är jag rätt ute att dessa tre skåror ska passas in mot vreden?
   

  Bifogade filer:

 3. eriksson850

  eriksson850 Friends of KS

  Inlägg:
  9.802
  Från:
  烏普薩拉
  Ja det verkar vettigt. Vet att någon tidigare har använt skruvstäd för att trycka på glas. Borde fungera om glaset är platt och du lägger något som dämpar och förhindrar att glaset spricker när du trycker på bakboetten. Bäst och säkrast är dock att använda en glaspress.