Laddar...
Nymans Ur 1851

Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Ta bort svetsloppa..

Diskussion i 'Hemslöjd, modd och fix' startad av Mekmek, 6 februari 2014.

 1. Mekmek
  Trådstartare

  Mekmek Friends of KS

  Hej, har en nätt svart svetsloppa (kvar från förre ägaren) på bezelen till min DJ (se bild). Någon som vet vad man kan göra åt eländet? Widebild (2).JPG
   
 2. Aurum

  Aurum Gubbsnygg

  Inlägg:
  12.412
  Svårt att se eländet på den bilden? Har den smält/deformerat kringliggande metall i glasringen är det svårt att få bra. Annars är det väl bara att slipa ned den och försöka efterlikna kringliggande finish. Bäst är kanske dock att köpa en ny glasring, man brukar kunna hitta dem för överkomliga pengar.
   
  Mekmek gillar detta.
 3. Mekmek
  Trådstartare

  Mekmek Friends of KS

  Tror du har rätt, måste nog ha en ny ring. Fläcken ligger strax före kl 6 och jag tror också att den defomerat metallen. Tyvärr.
   
 4. Aurum

  Aurum Gubbsnygg

  Inlägg:
  12.412
  Mm, jag hade hål i ett spänne på en Omega pga svetsloppa och det var bara att ge upp då den hade förändrat metallen så pass mycket. Kan kan jämna till och polera men då glasringen är så synlig är den viktig för helhetsintrycket. Köpte nyligen en guldglasring för dryga 1' på ebay så det är bara att börja leta.
   
  Mekmek gillar detta.
 5. plattfot

  plattfot Friends of KS

  Inlägg:
  1.725
  Från:
  Norrort Sthlm
  Behåll den som den är eller som Aurum säger skaffa en ersättningsring. Många skiftar ju mellan de olika progiltyperna på ringar så med lite tur hittar du en säljare här på forumet.
   
  Mekmek gillar detta.