Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Till er som ägt en Sinn 103...

Diskussion i 'Diskussion' startad av Dalomo, 28 januari 2013.

 1. Dalomo
  Trådstartare

  Dalomo Friends of KS

  Inlägg:
  1.916
  Från:
  Stockholm
  Går i tankarna på vad som ska bli min första lite dyrare klocka. 10-15k. Har varit inne på diverse bl.a. Oris och någon Hamilton men så hittade jag ikväll skönheten Sinn 103 i lite olika utföranden. Vilken klocka! Precis den stil jag är ute efter och finns från 10k beggad. Dock såg jag att den ev är lite liten för mina handleder. 41 mm. Men klockor sitter ju så olika beroende lite på luggar osv. Alltså undrar jag om någon som ägt en kan fälla en kommentar om hur den känns storleksmässigt gentemot andra klockor? Vet inte om det finns någon återförsäljare i Sthlm för den annars där man kan klämma och känna. Tacksam för all hjälp!
   
 2. MKRGG

  MKRGG Koprolog

  Inlägg:
  4.666
  Från:
  chokladfabriken
  Re: Sv: Till er som ägt en Sinn 103...

  Du är rätt ute, den är underbar. Finns i ett otal utföranden så surfa runt och se vad som passar dig, plexi, kristall, wr, see through caseback, daydate, automat, handjagad, tri compax osv. Jag tycker den är som allra finast med plexi, enbart datum och med manuellt verk. Sen finns det special editions som är coola naturligtvis. 41 mm kan tyckas litet om man är van vid större men man vänjer sig fort.

  Prisvärd är bara förnamnet, i det enklaste utförandet hittar du en ny för under 10' i Tyskland. Tråla chrono24.

  Erikssons i Sundbyberg är ad, testa en hos dom.

  /kristofer
   
Mårtenssons ur Brookfield