Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Tips för ny klocka

Diskussion i 'Diskussion' startad av Oscaro, 6 juli 2015.

 1. Oscaro
  Trådstartare

  Oscaro Biskop

  Inlägg:
  1.687
  Hej,

  Håller just nu på att leta efter en ny klocka då variationen på min samling inte är så stor. Är egentligen i behov utav en vardagsklocka, och var först inne på en AP RO 15400 eller 15300, men tänkte sedan att det kanske skulle vara härligt att kunna bada med klockan så tänkte då antingen på en BLNR eller en tudor BB samt en rolex 16030. Tankarna har också gått kring en offshore och isåfall en navy. Någon här på KS som har någon idé eller någon åsikt om andra klockor som kan vara intressant inom 150>
   
 2. Cryssarn

  Cryssarn Friends of KS

  Inlägg:
  1.923
  Från:
  Nashville
  Hur mycket jag än älskar Tudor så är det ju så att Rolex och AP slår BBn på fingrarna. så har du pengarna och vill lägga det på en klocka så kanske det är värt att kolla på dom dyrare valen du är inne på.
  sen kan jag tyvärr inte komma med några tips på andra klockor då jag inte provat så mycket i den prisklassen.
   
Mårtenssons ur Brookfield