Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Tudor Oysterdate day/date, Era åsikter?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Watchstudent, 18 augusti 2016.

 1. Watchstudent
  Trådstartare

  Watchstudent Torpare

  Inlägg:
  26
  Hej. Jag skulle uppskatta era åsikter kring Tudor Oysterdate Vintage. Är det en klocka som kommer behålla värdet? Vad är skäligt att betala för den?
  Tycker personligen att den estetiskt tilltalar mig, men vill som sagt gärna höra runt här då det finns många personer som besitter expertis inom ämnet.

  Infogar bild på en tänkbar modell. Noterbart är dock att jag kan tänka mig olika modeller av samma serie, men den ska ändå vara relativt lik den på bilden nedan. Kan alltså både vara day eller day/date. Principen är alltså att det ska vara guld urtavla med läderarmband till. Har ni föreslag på liknande klockor av andra märken får ni gärna länka.
  http://www.chrono24.co.uk/tudor/ros...ld-automatic-date-rare-ca-1960--id2866380.htm

  //Mvh
   

  Bifogade filer:

Mårtenssons ur Brookfield