Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Tudor Pelagos 25500TN -2015

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av r.andersson, 2 februari 2016.

 1. r.andersson
  Trådstartare

  r.andersson Torpare

  Inlägg:
  41
  Från:
  Helsingborg
  Hej!
  Har efter många om och men bestämt mig för att sälja min klocka då barn är på ingång. En annan klocka får inhandlas vid ett bättre tillfälle :)
  Jag köpte den helt ny i mars och har sedan dess använt den nästan dagligen så visst stryk har den fått ta emot på länken (tyvärr). Annars anser jag att den är i fint skick utan hack.
  Allt som medföljer vid köp finns och är i fint skick. Bifogar en hög med bilder jag tagit för att inga överraskningar ska inträffa för en eventuell köpare.

  Klocka finns i Helsingborg och möts gärna F2F. Ska klockan skickas går det bra att skicka direkt till bank eller via Swish. Skulle köparen inte vara nöjd går det bra att skicka tillbaka klockan, fast ser gärna att du inte bara köper den för att titta på den och sen skickar tillbaka den utan riktig anledning.

  Tänkte mig ett pris på 24 000 SEK. Frakt ingår för priset.

  Fråga på om det är några konstigheter! Anser själv att de ljusa bilderna överdriver reporna något, de syns inte på samma sätt i dagsljus. Är man petig är det förstås en bra sak att veta.
  Tack för annonsen!

  IMG_1480.JPG IMG_1495.JPG IMG_1496.JPG IMG_1493.JPG IMG_1494.JPG IMG_1490.JPG IMG_1491.JPG IMG_1492.JPG IMG_1482.JPG IMG_1483.JPG IMG_1497.JPG
   
  Jbilly, Magnus (Sthlm), BCKSTRM och 1 annan gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps