Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Tudor Ranger 79910 lönehelgsbump!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Moorflax, 19 oktober 2015.

 1. Moorflax
  Trådstartare

  Moorflax Friends of KS

  Inlägg:
  3.136
  Från:
  Norberg
  Jag vet inte riktigt vad jag håller på med, men fibern ska betalas och Marinemastern är ju min bebis så då får denna lämna.
  Klockan är alltså den coola fieldklockan Tudor Ranger 79910. Uttagen i juli i år av förra ägaren. Jag har bara haft den någon månad men känner nu att jag måste låta den gå vidare.
  För att få en väldigt utförlig presentation så går det bra att titta på förra ägarens säljesannons eller min stora paketöppning av klockan.
  Jag vill ha inte 17k längre. Nytt pris är 16k. Billigaste Rangern med länk på Chrono kostar 18600kr. Då ingår naturligtvis påvens vävda militärnato och även ett finfint Bulang & Sons som ses på bilderna nedan.
  Förra ägaren skrev: "En extremt mångsidig klocka med mycket trevliga detaljer så som målad tavla, lugghål, raka ändlänkar och doomat safirglas. Toolwatch i dess renaste form om du frågar mig!" Jag kan inte annat än hålla med om detta.
  Skickat är naturligtvis kanonbra och klockan bärs underbart skönt med både länk och läder. Mest uppmärksamhet får man dock när man bär den på militärnatot! :)

  stordel.jpg

  WP_20150902_15_50_54_Pro.jpg

  P1011272.jpg

  img.jpg

  WP_20150902_16_05_17_Pro.jpg

  WP_20150902_15_42_41_Pro.jpg
   

  Bifogade filer:

  Senast ändrad: 20 oktober 2015
  Jonaz, Grafton, Wboy och 12 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps