Laddar...
Nymans Ur 1851

Stockholms Auktionsverk
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Undrar över ärvda klockor!

Diskussion i 'Vintage' startad av Ninaemilia1, 6 augusti 2016.

 1. Ninaemilia1
  Trådstartare

  Ninaemilia1 Torpare

  Inlägg:
  1
  Har ärvt två stycken klockor av min mormor och undrar lite över hur gamla de är? Har inte hittat särskilt mycket information om dem på internet så är tacksam för allt! Tror att den ena är i vitt guld(syns inte så väl på bilden men det står certina)
   

  Bifogade filer:

  eriksson850, Bogatir och Martin Lovasz gillar detta.
 2. Martin Lovasz

  Martin Lovasz Borgare

  Inlägg:
  909
  Från:
  Göteborg
  På Certinan skall det stå ett serienummer på baksidan som man kan datera den med. Annars ser de ut att vara 60-tal och leta efter guldstämplar på armbanden då de skall ha separata stämplar om de är i guld.
   
 3. Exxet

  Exxet Borgare

  Inlägg:
  556
  Tror att dom kallas för cocktail watches, men om det är oäkta material i dom så är det mesta värdet emotionellt, om inte är det guldvärdet som gäller, och som nämnts kolla efter stämplar, funkar dom så använd dom och hedra din Mormor.