Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Vad för fickur?

Diskussion i 'Diskussion' startad av Päronkapitalist, 15 november 2013.

 1. Päronkapitalist
  Trådstartare

  Päronkapitalist Stadsbo

  Inlägg:
  445
  Från:
  Skåne
  Insåg nyligen att jag hade fått ett fickur från min farfar för några år sedan. Har egentligen bara använt det på min studentbal. Men nu till frågan, är det någon som kan identifiera vad det t.ex. är för märke? I mina ögon så ser det ut som det är någon man har fått med i en Kalle Anka-tidning. Det är dock ett mekaniskt urverk som håller tiden någorlunda bra.

  [​IMG]
   
  Lico gillar detta.
 2. Sandkvist

  Sandkvist Friends of KS

  Inlägg:
  1.868
  Ser ut som de fickur jag köpte på marknad i London mest för att komma åt ett par mekaniska urver. Har även sett dem på andra ställen, de jag sett har varit märkta med just "London" som märke även på andra ställen. Känns som något billigt kinesiskt som säljs på billigare ställen som marknader odyl
   
 3. Smuttkungen

  Smuttkungen Bonde

  Inlägg:
  69
  Från:
  Norrland
Mårtenssons ur Brookfield