Laddar...
Nymans Ur 1851

Erikson Urhandel
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Var köper man iwc till bra pris?

Diskussion i 'Diskussion' startad av yirgacheffe, 3 november 2013.

 1. yirgacheffe
  Trådstartare

  yirgacheffe Torpare

  Inlägg:
  3
  Hej alla klockentusiaster!

  Jag börjar planera köp av min första riktigt fina klocka. Gillar klassiker men är nog faktiskt ingen rolexkille. Har fastnat för omega speedmaster 3573 eller möjligen iwc ingenieur, nya modellen som är 40 mm.

  Speedmastern är ju lätt att hitta, men var köper man iwc till bra pris? Har testat på nk men förhandlingsutrymmet verkar rätt begränsat? Nymans har jag inte frågat om pris hos då köpet ligger en bit fram (om jag väljer iwc:n dvs). Har förstått att rolex ska köpas i holland, italien eller USA om man vill spara lite pengar. Reser en del, så om det finns några liknande stalltips för iwc tar jag gärna emot dem.

  Tack på förhand för ev råd.
   
 2. yonsson

  yonsson Kikuchiyo Kobra Kai

  Inlägg:
  28.498
  Från:
  GBG
  Trevligt val!
  Här finns en lista på återleverantörer. UK brukar ju vara billigare än Sverige när det gäller klockor pg a lägre moms. De andra länderna kan jag inte uttala mig om.
  http://www.iwc.com/en/retail/
   
  Jens gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield