Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Vialux Super - solnedgångsklockan

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av frere, 23 september 2013.

 1. frere
  Trådstartare

  frere Biskop

  Inlägg:
  2.260
  Från:
  Uppsala
  Kamrater!

  Jag klickade hem den störtsköna Vialuxen lite på impuls för någon vecka sedan. Det är en bekanting som gått några varv på forumet, så jag tar mig friheten att länka till förre ägarens annons: http://klocksnack.se/threads/vialux-super-störtskön-vintagedykare.11418/#post-204609

  Den fantastiska sol-logon är förtjusande i höstljuset och den (sannolikt) kromade, högblanka boetten gör också sitt till. En gladklocka helt enkelt. Kommer med en liten bandsallad där ett easy rider-strap i vintagestuk får ses som pièce de résistance.

  Bytesvärdet är som tidigare 2000 kr. Ser helst någonting gammalt, konstigt eller gammalt och konstigt. Lite tusenlappar åt valfritt håll funkar. En seiko pogue kanske, eller helmet ;). Nya dykare har jag så att det räcker men det skadar inte att testa mig via PM!
   
  Hubbatix och Bauuer gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps