Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Vostok 2409A komandirskie

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av rogart-63, 30 mars 2015.

 1. rogart-63
  Trådstartare

  rogart-63 Biskop

  Inlägg:
  4.594
  Från:
  Vettet.
  Köpte ett par Vostok på tratten . Efter mycket möda och stort besvär har jag lyckats rädda en . Med hjälp av ett reservdelsverk . Klockan har fin boett och glas . Ett pyttehack nere i högra hörnet . Bra tätningar vid boettlock och skruvad krona . Klockan är servad och håller bra tid . Är ni snälla och snabba skickar jag med reservdelar till att serva detta verk i 20 år till . Den hackade lite i sekundvisaren i början när jag monterat allt men efter en avmagnetisering går den jämnt och fint . Originalitet framför original :p .Säkert snyggast på ett Nato men nu sitter där ett gammalt Liberty . 500:- skickat . Retur enl ök . DSC03351.JPG DSC03350.JPG DSC03348.JPG
   
  Fixoflex, Gummo och Jacob gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps