Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Zenith El Primero Rainbow (vit tavla)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Uffe, 5 oktober 2013.

 1. Uffe
  Trådstartare

  Uffe Biskop

  Inlägg:
  2.166
  Som jag skrev i samband med försäljningen av GMTn, så har jag fått span på något som det tydligen står mitt namn på. Därför säljer jag nu ett par klockor som jag för bara några dagar sedan trodde var keepers; denna Zenith är en av dem. Vad kan jag säga? Det är ju en beauty. Jag tycker det är en av de vackraste klockor jag har haft ynnesten att bära. Till skillnad från GMTn så rör det här sig enbart om klocka på stållänk med extra länkbitar. Alltså inga boxar och annat tillbehör, förutom att den kommer i en liten låda från Nymans Ur och att jag givetvis slänger med det fina skinn natot som passar som handen i handsken från Singular Straps. Tidigare kända ägare är Singular och nagge här på KS. När det gäller servicehistorik, så kan jag inte ge någon info. Jag frågade Singular när vi träffades över en lunch för ett tag sedan, han visste inte heller. Klockan går ju fint och så och håller tiden med bravur, men det är omöjligt att veta när det är dags för service. Jag bjussar på frakten inom Sverige. Pris: 16 000 kr.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  sjobbe, bartoldous, aosehus och 2 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps