Laddar...
Nymans Ur 1851

Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis
Stäng notis
Nymans Ur 1851 & Klocksnacks Podcast
I tionde avsnittet av Klocksnack - tillsammans med Nymans Ur 1851 pratar vi klockor och mode med Per Nilsson från King Magazine!
Fräsig klocka på armen i all ära, men stil är ju trots allt lite mer än så. Och vem kan vara bättre att ta ett snack om dettamed än modemagasinet King's välklädde chefredaktör.

Information om avsnitt 10 >>

Produktionsbolag: Lejon Media
Stäng notis
Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851 i final!

Sveriges bästa poddar ska röstas fram - visst vore det fantastiskt roligt om vi som nykomlingar gick och vann i vår kategori?
Om du har lyssnat och gillat vad du hört, gå då genast in och rösta på oss här: Podcastpriset >>

Tack!

Avslutad Zodiac Professinonal 200m dykare (Tag Heuer)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Weberg, 29 juli 2015.

 1. Weberg
  Trådstartare

  Weberg Stadsbo

  Inlägg:
  452
  Från:
  Inte från Stockholm.
  Flyttrensar och gör mig av med en hel del klockor, nästa ut är denna rejält coola dykarklassiker: Zodiac Professional 200 m, identisk med Tag Heuer 1000 ner på urverket. Den enda skillnaden är egentligen att Zodiac hade den goda smaken att sätta dit en länk på 20 mm istället för Heuer-modellen som kör 18 mm länk. Klockan är från 1985 eller något senare.

  Klockan var i veckan inne hos urmakare för en liten service med uppsmörjning och allmän översyn samt helt nytt batteri. Han konstaterade att glaset var utbytt ”i modern tid” och att klockan såg fin ut. En liten vit prick smög sig dock in och satte sig på glaset under denna operation. Den syns på bilderna och går alltså att ta bort.
  Länken är en ny no name jubilee i normal after market-kvalitet. Länken är orörd och jag har inte tryckt till ändlänkarna så detta bör göras för att ringen ska kunna vridas ordentligt.
  Ibland när man ställer datumet hoppar den fram en dag när man trycker in kronan till sista läget. Vill du ställa datumet till 26 ställer du det alltså på 25 och trycker sedan in kronan.
  Sammantaget en klocka i ovanligt fint skick för sin ålder och som går mycket fint. Mäter cirka 38 mm + krona.
  Tack till KS för annonsplatsen!
   

  Bifogade filer:

  Senast ändrad: 1 augusti 2015
  vonbahr, eriksson850, Sorubim och 3 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Royal Straps