• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

  Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
  Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

  Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

  Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

  /Hook & Leben

Affe
Reaktionsresultat
350,621

Profilinlägg Senaste aktivitet Inlägg Om

 • Vad är reglerna?
  Affe
  Affe
  S
  Santos100
  Räcker det med att gilla
  Affe
  Affe
  NEJ!

  Och det finns inga genvägar till 50 poster, lättast att komma upp till dessa, är att posta bild på sin klocka, i tråden var gör du och din klocka. Eller så svarar du med riktiga inlägg i någon av alla trådar som finns på forumet. Och inte bara snygg klocka, WOW, osv.

  Hej jag är ny här och jag vill lägga ut min hublot bigbang black magic på köp och sälj men vet inte hur man går till vägar!!
  Tack på förhand
  • Like
  Reactions: Santos100
  Affe
  Affe
  Tjäna Hamzo!

  1: För att annonsera krävs 1 veckas medlemsskap samt 20st poster under diskussionsdelarna av forumet. Det görs inga undandtag till denna regel.

  2: För att komma i kontakt med säljaren av ett objekt så skall man skicka ett PM (privatmeddelande) det görs genom att trycka på säljarens bild och trycka starta konversation.
  Hej! Jag har en tavla som du kanske vet mer om - googlade för att hitta info om den och hittade ett av dina inlägg med foto på en tavla svart, gul, orange, röd. Min tavla är inte signerad men är i stilen väldigt lik den du visar. Köpte den en gång av en kille som hade fått den av sin morfar som i sin tur fått den av en göteborgskonstnär på 70-talet. Jag skulle vilja veta mer om din tavla/konstnär!
  Hallå!
  Såg att du hade två stycken Jean-Louis-klockor. Jag har också en men jag vet inget om den och har svårt att hitta information om tillverkaren. Vet du någonstans man kan hitta information om dem? Tack på förhand!
  Tack för tipset om ebay för armband. Min Camel har bara 18mm mellan bandhornen (verkar vanligare med 20mm). Fanns en del trots allt (bland annat ett i skinn för 99 EUR!).
  Hej klockvän ! Såg din 8848 jacka i tråden om vårjackor och gillade den skarpt ! Du har ingen möjlightet att mäta den hur lång den är från axlarna och neråt , vill inte ha en för kort jacka nämligen men hittar inga mått någonstans på nätet om den jackan :D !
  Hej hej! Är den inte till salu , Seikon med den fina boetten? Dom var svåra att hitta dom där...
  Affe
  Affe
  Hallå!

  Nej tyvärr inte, är än perfekt beater för tillfället.

  mvh // stefan
 • Läser in...
 • Läser in...
 • Läser in...
Topp