Laddar...
imthinking2
Senaste aktivitet:
17 november 2017 kl 16:07
Blev medlem:
15 mars 2016
Inlägg:
38
Mottagna gillanden:
158
Kön:
Man
Sysselsättning:
sliter som teknisk specialist

imthinking2

Ewok, Man

imthinking2 sågs senast:
17 november 2017 kl 16:07
  1. Det finns inga kommentarer på imthinking2s profil än.
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Kön:
  Man
  Sysselsättning:
  sliter som teknisk specialist
  Japp nu var man fast i detta träsk, men jag ska inte klaga. Att kunna ha denna typ av intresse måste klassas som någon form av lyx.

  Först var de HIFI, men när man kommit upp till en viss nivå och varje gång man sätter på en dänga blir påmind hur j**la bra de låter, finns det ingen anledning att byta längre, så då svalnade det intresset. MTB är en grym värld för den prylgalne (i positiv bemärkelse) men det är ju kopplat till sommaren så det ligger ju också på is större delen av åren. Detta gjorde att jag hade en tomrum att fylla. Jag var tvungen att skaffa mig ett intresse till för att överleva den mörka och deprimerande vintern! ...och pga. att sambon har någon förkärlek till schyssta klockor blev även jag indragen i detta sektintresse.

  Mitt "första" klockköp var enligt mig galet då jag under 2015 köpte mig en beg. Tag Heuer Aquaracer från 2013. För mig som ny i den "riktiga" klockvärlden var en GANT-klocka prestige att äga innan detta (ni tillåts skratta på min bekostnad). Så ni förstår hur coolt det här var...
  Intresset har efter detta köp eskalerat något och jag insåg under nyår när tjejen drog på sig sin nya omega att jag saknade en fin-klocka!! Sedan dess har jag letat efter en schysst dressad klocka som ändå ger någon form av sportig och funktionell look. Valet föll på IWC och den klassiska modellen Ingenieur och i mars fick jag tag på ett beg. exemplar från 2014. Tyvärr får den min Tag att framstå som en leksaksklocka så jakten har redan börjat på att byta upp vardagsklockan....och en vintage kostymklocka skulle ju också vara nice att ha....
  Uppdatering har skett. vintage fick vänta, Omega De ville Power reserve har tagit plats i min numera mindre kollektion. Svart tavla på svart läder. En riktigt trevlig arbetarklocka som även passar sig på de lite finare tillställningarna (vilka jag sällan går men dock..).