• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Senaste innehållet av uppkorkat

  1. uppkorkat

    Den stora vintråden

    Har några -05 kvar som jag köpte på släpp. Kommer inte ihåg när jag öppnade en senast, men det var nog ett gäng år sedan, då var den rätt tight vill jag minnas, får poppa en snart och kolla läget.
  2. uppkorkat

    Skäggvård. Olja, vax och balms. Vad används?

    EFTERLYSNING! BRA BARBERARE I GÖTEBORG. Min otroligt duktiga och trevliga barberare har tyvärr försvunnit. Är det nån som har tips på en ny? Undviker helst "hipster" barberarna som tar 800kr, tycker det har blivit bättre hos 299kr-killarna, problemet är ju bara att man inte vet vilka som är bra...
  3. uppkorkat

    Tråden om Öl

    Double Lustra från Dancing Gnome i Pittsburgh. Riktigt bra DIPA, krämig och tropisk men med fräscht humlebett.
  4. uppkorkat

    Den stora vintråden

    -18, röda bär, röda äpplen, tydliga fat. Något låg syra. Bra, men inte fantastisk.
  5. uppkorkat

    Den stora vintråden

    Gårdagens middag. Bra överlag.
  6. uppkorkat

    Dagens skor!

    Alden Madison x Stitchdown cordovan.
  7. uppkorkat

    Tråden om Öl

    Den gubben är på ignore sedan länge.
  8. uppkorkat

    Den stora vintråden

    Spanade lite, och det ser svårt ut. Du får nog landa på Champagne om det skall finnas på hyllan med kort varsel.
  9. uppkorkat

    Den stora tråden om Champagne

    Kul vin helt klart. Frukten kommer från en liten clos bredvid/ovanpå själva vineriet inne i Reims. 2007 borde gå att lösa på privatimport från den svenska importören för drygt 2.000 kr.
  10. uppkorkat

    Den stora tråden om Glycine

    Svårt att tro att den där skulle vara från innan 1953 iofs.
  11. uppkorkat

    Den stora tråden om Glycine

    Tidigare kunde man maila till [email protected] med serienumret och få info om modell, urverk och tillverkningsdatum. Här är svaret rörande min Airman, insåg nu att den fyller 60 nästa månad, hipp hurra!!! Thank you for contacting Glycine Heritage.Please see below information from our...
  12. uppkorkat

    Dagens klocka - Nya regler!

    IWC 3713 Doppelchronograph
  13. uppkorkat

    Rolex GMT tråden 👊🏼…

    Somnade med armarna i kors…
  14. uppkorkat

    Den stora vintråden

    Det var överjävligt bra faktiskt. De kör väldigt skiftande meny efter månkalender, så maten är typ ”hemlig”. Kan varmt rekommendera ett besök. Bästa rätterna var en kreation på persika och krabba, samt en duva.
  15. uppkorkat

    Den stora vintråden

    Delar av ett helt rimligt vinpaket på lunch på Mirazur förra veckan.
Tillbaka
Topp