Laddar...
Nymans Ur 1851

ännu en ny klocka behöver råd tråd.

Diskussion i 'Diskussion' startad av Picke79, 2 april 2015.

 1. Picke79
  Trådstartare

  Picke79 Stormtrooper

  Inlägg:
  280
  Hallå alla ks:are
  Jag är notorisk impulsshoppare. Av alla klockor jag ägt är det bara den första "riktiga" klockan som är planerad (rolex daytona som jag har velat ha sen jag var 13 och som jag köpte så fort jag hade pengar nog..). Dom andra har varit olyckor...
  För några dagar sen sålda jag min älskade Milgauss För att lägga de pengarna plus lite extra på en Hublot. En Italia independent ( www.italiaindependent.com:11197/eshop/cms/action/view/contentId/69374/)
  Men just nu idag här och nu kliar det i plånboken....
  Tur att gbg butikerna har stängt imorgon annars hade det blivit en ny klocka, den som passat bäst i den butiken som var öppen...

  Så frågan är ska jag köpa klockan som fanns i hjärtat när jag sålde Milgauss, eller någon av de som var nästa köp som var planerat innan (VC overseas gmt, Omega skywalker x33, Breguet Marine, UN Marine, Panerai 510, IWC ingenjöre, GS dykare)
  Om jag köper en lite billigare klocka av alla som jag har vetat ska bli nästa så kommer jag iallafall ha råd att köpa den tänkta Hublot när den dyker upp till rätt pris. Om jag köper någon av de dyrare så kommer klockbudgeten gå mot noll.
  Hur göra, finns någon budget klocka som kan stilla shopping beroendet?
   
 2. KenKun

  KenKun Tie Fighter pilot

  Köp hellre något som du verkligen vill ha, än något för stunden.
   
  nissehult gillar detta.
Mårtenssons ur Brookfield