Laddar...
Erikson Urhandel

1665 på blocket

Diskussion i 'Diskussion' startad av M.M, 26 maj 2014.

 1. M.M
  Trådstartare

  M.M Stormtrooper

  Inlägg:
  275
  Är denna 1665:a som finns på blocket något som bör få köpnerven att triggas igång? Mao ser den ut och vara vad den utger sig för att vara?
  Att den ligger kvar gör att en viss tveksamhet till att pris eller "originalitet till årsmodellen" inte är 100%... (Vill inte mena att det skulle röra sig om en kopia, utan frågar angående om urtavla och visare ser ut och vara korrekta).

  Långt och tillkrånglat...men här är annonsen:
  http://mobil.blocket.se/stockholm/Rolex_Sea_Dweller_1665_s_k___Great_White__53174131.htm?ca=11&w=3
  All info är behjälplig!
  Mvh, M.M
   
 2. Davvan

  Davvan C-3PO

  Inlägg:
  5.247
  Från:
  Fettefleur......
  Bilden säger inte så mycket.........måste till bra mycket bättre bilder. Dock har jag inte hört talas om detta tidigar.......Det är en straight M ???
   
 3. M.M
  Trådstartare

  M.M Stormtrooper

  Inlägg:
  275
  Letade efter input kring detta och hittade eg inget. Att 'Rolex' kan stå i linje bakpå har jag förstått men vad "straight m" kan betyda vete katten... Någon som vet?
  Tack för svar!
   
  Guillbert gillar detta.
 4. Snårtas

  Snårtas X-Wing Pilot

  Inlägg:
  1.976
  Från:
  Västerort
  En gissning är att "m" för meter på tavlan inte är i kursiv stil utan i "rak" font. Har du letat nån info själv på nätet?
   
  M.M, jakob.dala och andheg gillar detta.
 5. M.M
  Trådstartare

  M.M Stormtrooper

  Inlägg:
  275
  Har letat lite sporadiskt (på resande fot jst för tillfället) men inte hittat något klart svar. Men det låter som om det du är inne på med icke-kursiv text på 'meters' kan vara något. Ser själv inte texten på bilden, får titta närmre på datorn när jag kommer hem igen. Rolexforumen kan kanske ge svar men ville kolla vad som fanns för snabbinfo här... Tack för input!
   
Mårtenssons ur Brookfield