Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad 2 Billiga men grymma automatiska dykare

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 28 augusti 2015.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  10.003
  Från:
  Sthlm
  Byter gärna till mig schysst klockförvaring i form av winder (gärna för 2 eller flera) med separata platser för ytterligare ur, eller klocklåda och winder separat, och/eller 9315 länk, och/eller ett 18 mm medelbrunt vintageaktigt läder/ammo-läder/bund-strap eller liknande, och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), i bruksskick, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Dessa är otroligt mycket pang för pengen IMHO!

  (SÅLD!) Först ut en automatisk Boctok amphibia från ca 80-tal. Bruksspår och patina, men inget som stör IMHO. Extremt bra skick/funktion, på lång originallänk! Långtidstestad! Väl fungerande bruksskick, håller tiden inom ca +-10s/dygn, vattentät! Ska vara genomgången för några år sedan, men inga papper på det, så servicehistoriken är därmed okänd. Låter bilderna tala...

  Tänker mig 1,5k + valfri frakt.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Vidare ytterligare en automatisk Boctok amphibia från ca 90-tal. Bruksspår och patina, men inget som stör IMHO. Bra skick/funkion på denna också. Väl fungerande bruksskick, men har inte vattentestat den, då jag inte haft den så länge. Kommer på fint äkta "Tropic star" band, och håller tiden inom ca +-5s/dygn. Ska vara nyservad enligt tidigare ägare, men inga papper på det, så servicehistoriken är därmed okänd. Låter bilderna tala...

  Tänker mig 750 kr + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare!
   
  Senast ändrad: 26 december 2015
  Seikosthlm, Grafton, Simpatico och 2 andra gillar detta.
Payson