Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Apple klocka

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Kristofer Hall, 22 september 2014.

 1. Kristofer Hall
  Trådstartare

  Kristofer Hall Rebel soldier

  Inlägg:
  80
  Sorry om rubriken luras, jag har inte fått tag på Apples nya.
  Däremot har släppet av Apples nya "klocka" fått mig att komma ihåg och rota fram den här rackaren, som jag inte burit mer än en timme på sin höjd. Alltså dags att sälja. Det är egentligen bara en gedigen metallram med ett läderband vari man stoppat en ipod Nano. Kvaliteten på ram band är toppen, riktigt bra. Funkar utmärkt på alla sätt och vis, bara att koppla in i datorn och tanka musik, bilder mm. via Itunes. Sen går det att välja ett gäng olika urtavlor från kronograf till Musse Pigg. För de som springer finns Nike+ (Inget jag provat då jag endast springer om jag är jagad, och det var länge sedan.)

  Man kan jämföra "klockan" med en picknick på stranden, supertrevligt i teorin men sand i mackorna och ont i ryggen i verkligheten. Men då det borde finnas folk som faktiskt uppskattar en trevlig picknick gör jag ett försök till ägarbyte.

  Jag begär ynka 1800 kr för hela rasket, men är öppen för bud och märkliga bytesobjekt. Var däremot beredd på att jag tackar nej.

  Bytesrätt: Inga byten vid F2F. Vid försäljning med postgång godtas byten inom 24 tim om något inte skulle fungera eller stämma med beskrivningen ovan, köparen står då för alla frakter.

  2014-09-16 09.49.42.jpg

  2014-09-16 09.51.43.jpg


  2014-09-16 09.51.16.jpg



  2014-09-16 09.50.54.jpg
   
  Aquaracer2 gillar detta.
Payson