Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Apple Sport Watch 42mm alu/vit, ev med svart sportband, 4500kr

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av JohnDoe, 10 juli 2015.

 1. JohnDoe
  Trådstartare

  JohnDoe X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.381
  Från:
  Sverige, stockholm
  Denna apple watch har varit runt i USA och sett mycket. Finns med på en o annan "klockis" samt på paketöppningstråden. Hittade till slut en svart sport så nu säljer jag denna. I första hand med vita bandet som följde med men kan även sälja med svart band istället. Välj själv. Vill du ha både svart o vitt band så kostar det extra bandet 500kr. Köpte klockan med apple care. Vet inte om det är överlåtbart/följer klockan eller om det är personligt. Är ju i vart fall inget problem inom KS då jag kan lämna in den om så skulle behövas. Se apple care som en möjlig bonus ifall det nu skulle krångla att använda den, dvs priset är satt "as is". Det vita bandet är i nyskick och det svarta bandet är använt knappt 3v. På klockan syns inga märken, dvs mint. Obs usa laddare med. Funkar fint vanlig svensk appleladdare eller annan usb laddare. Är ju standard usb på laddsladden.
  Priset är 4500:- med ett band och 5000kr med både svart o vitt band. gör helst upp F2F i stockholmsområdet.
  Ingen retur vid F2F. Vid frakt endast retur inom 24h om klockan inte motsvarar beskrivningen. Köparen betalar returfrakt. För referenser kan ni kontakta spencer.
   

  Bifogade filer:

  • image.jpg
   image.jpg
   Filstorlek:
   125,4 KB
   Visningar:
   302
Payson