Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad (BNIB) Benarus Moray 5 Grey Chinese fullset

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av mårt, 13 augusti 2014.

 1. mårt
  Trådstartare

  mårt AT-ST driver

  Inlägg:
  1.443
  Från:
  Stockholm
  Jag säljer en oerhört oanvänd (tyvärr) Benarus Moray, femte generationen, med mörkgrå tavla och coola kinesiska siffror. Den är 44mm stor, samma som en vanliga Panerai Luminor, med 24mm mellan hornen. Den är 16mm tjock (men det märks faktiskt knappt) och är 52mm lång (med eftersom hornen lutar nedåt, så att säga, så passar den mig bra, jag brukar annars klara typ 48mm som mest). Det sitter ett automatiskt Miyota-verk i den och vattentåligheten är 1000m. Jag vet inte vad som gör det, men jag tycker inte att den är speciellt tung, men det är klart att den är en stabil hög skrot på armen. Länk till klockan på nätet.

  Med i paketet kommer ett Isofrane-liknande gummi (länk) 24/24mm och ett brunt läderarmband (länk, en bit ner i mitten), även det 24/24mm. Metallarmbandet som sitter på klockan är 24/22mm.

  Inköpsdatum var den 3/1 i år, därmed är det ungefär 5 månaders garanti kvar.

  Jag köpte den för 760 USD (~5200 kr) och skulle vilja ha 3000 kr för den plus frakt, då den inte är använd alls, helt i nyskick, med alla papper å låda å sånt. Klockan finns i Stockholm

  Nu får bilderna tala istället:

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Strindberg, DrSbaitso, Sorubim och 3 andra gillar detta.
Payson