Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Säljes Breitling Aerospace E75362 SÅLD

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Englunds, 29 augusti 2014.

 1. Englunds
  Trådstartare

  Englunds Ewok

  Inlägg:
  36
  Hej!

  Då var det dags att avyttra min mycket fina Breitling Aerospace ref. E75362. Klockan som skulle blivit min jobbklocka för all framtid får nu stryka på foten då andra metaller än titan tagit sig upp på vänsterhanden i form av en förlovningsring :)

  Kort om modellen så var denna referens första Aerospacen med B75 SuperQuartz-verket och texten i urtavlan byttes från REPETITION MINUTES till CHRONOMETRE AEROSPACE. Klockan har fortfarande alarmfunktion.

  Mitt ex har som ni ser länken "professional" som är i använt och gott skick. Hairlines finns men inga djupa repor som stör. Boetten och ringen är även de i bra skick precis som jag hoppas att de kvalitetsmässigt något undermåliga mobilbilderna visar.

  Kvitto följer för service med ny krona, packning och trycktest 2007-12. Den fick även batteri och en översikt när jag köpte den 2013.

  Klockan håller tidsmässigt gränserna för vad ett chronometerklassat ur bör, alltså ±0.07sek/dag, och alla funktioner fungerar. Klockan levereras med en länk som är ställd efter en handled på ca 20cm och alla extra länkbitar och manualen finns med. Medföljer gör också originalboxen i mycket gott skick.

  Priset är 12900kronor, Priset sänkt till 11500kronor Inga returer

  Tack Klocksnack för annonsplatsen!

  Med vänlig hälsning

  Jon
  Breitling i box.jpg
  breitling komplett.jpg
  breitling laptop.jpg
  breitling ring.jpg
  breitling spänne.jpg
  breitling stretch.jpg
   

  Bifogade filer:

  Pam, elefantol, Jerico och 6 andra gillar detta.
Sjöö Sandström