Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Breitling Chronomat 44 b01 "Flying Fish"

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Oli, 13 juli 2015.

 1. Oli
  Trådstartare

  Oli AT-ST driver

  Inlägg:
  1.455
  Då var det dags igen.
  En Breitling Chronomat 44 b01 Flying Fish AB0110 från 2014/15 säljes eller bytes.
  En tidigare ägare från sent 2014, dock aldrig använd av denne, tog själv av all skyddsplast när jag köpte den i slutet av april 2015. Jag köpte klockan av ett företag (AB) i Helsingborg, dock så saknades garantibeviset, annars fullset, dvs: inner/ytterlåda, instruktionsbok, cosc cert, bezelprotector, extra länkbitar, kvitto. Kollade upp klockan hos Breitling Sverige innan inköp, samt att företaget jag köpte den av lämnat garanti. Har även haft den värderad, äkthetskontrollerad samt trycktestad av Jarl Sandin i början på Juni.

  Klockan är i absolut toppskick och har en pilotlänk i borstat stål, men denna togs av omgående för att undvika repor samt att inför sommaren istället montera ett gummi med viklås. Detta sitter på nu. Finns tre olika gummin till viklåset, ett Ocean Racer som är använt och kortat, ett två veckor gammalt Pro Diver 3 (monterat) också kortat, samt ett helt nytt och oavkortat Pro Diver 2 band. Viklåset till gummit har en del hairlines.

  Pris utan gummiband 41000kr. Vill man ha med alla gummibanden samt viklåset till dessa och stållänken så blir det 43500kr. Kan finnas viss prutmån vid en snabb och smidig affär, var inte rädda för att buda!
  Kan även säljas utan pilotlänk, då för 37500kr

  Byten kan accepteras mot billigare klocka + mellanskillnad eller en klocka i likvärdig prisklass, gärna Rolex eller Breitling. Alla förslag beaktas. Breitling Aerospace Evo och Superocean står högt i kurs, även Rolex Submariner och Seadweller är mycket intressanta, gärna "kermit" varianten på submariner.

  Ev. retur kommer vi överens om vid ev. affär. Klockan finns I Göteborg. Ser helst en f2f deal men kan även skickas som värdepaket.

  Mvh Oli

  * Vet inte varför bilderna blev så dålig kvalitet. Skickar gärna fler vid intresse!

  image.jpg image.jpg image.jpg
   
  Senast ändrad: 13 juli 2015
  figaro, xmb216bc, Andy7750 och 4 andra gillar detta.
Payson