Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Breitling Chronomat Guld/Stål (nu också byten)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av hemingway1999, 20 november 2014.

 1. hemingway1999
  Trådstartare

  hemingway1999 Friends of KS

  Inlägg:
  485
  Tillägg 12/12: Om det är någon som har något skoj att byta med så kan det vara intressant. T.ex. Cartier Santos 100, Omega Speedmaster Reduced, Ulysse Nardin, Rolex Oysterquartz eller något annat. Inget över 41mm och inget dyrare än 20k. Ser helst ett byte med en billigare klocka och pengar åt mitt håll (måste fylla på i kassan...).

  Dags att sälja min Breitling Chronomat Guld/Stål för att hitta något nytt kul. Det är en B13050.1 från ca 1998 i fint skick. Svart urtavla. Äkthetsintyg från Kaplans men i övrigt inga papper eller box. I september lämnade jag in den till urmakare för översyn och han har bytt packningar, en av kronografknapparna, klinkhjul, transporthjulrotor (fråga mig inte om vad allt det betyder men det är vad som står på kvittot). Den är också ruckad och trycktestad. Hämtade ut den idag så den är redo för sin nya ägare. Klockan är naturligtvis använd och har lite hairlines och normal-slitage (se bilderna), men allt funkar utan anmärkning och det är en riktigt trevlig klocka.

  Pris: 21.000:-
  Nytt pris: 20.000:-

  Returpolicy: Om klockan inte motsvarar beskrivning kan den skickas tillbaka inom 24h på köparens bekostnad. Naturligtvis ska den då vara i samma skick som när jag skickade den. F2F ingen retur.

  För frågor eller fler bilder, skicka PM.

  /Henrik

  [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  rillesnille, klockodile och DrDre gillar detta.
Payson