Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Breitling Superocean 1500 m

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av MKRGG, 28 september 2015.

 1. MKRGG
  Trådstartare

  MKRGG Koprolog

  Inlägg:
  5.214
  Från:
  chokladfabriken
  Sist in, först ut. Köpt i slutet av augusti från nån spansk handlare. Inga tillbehör, watch only och länk nig för att klara ca 19 cm handled.
  Oklar servicehistorik och oklart produktionsår. Sannolikt från -07 och inte tidigare än så. Inga uppmätta gångavvikelser och jag har badat med den utan problem. Spår av användning förekommer, det är ju en högglanspolerad bratte. Inga djupa repor och inga dings.
  Bytes helst mot nåt roligt som batteribratte, annan bratte, SS UTC, Heuer, banged up speedy eller så. Värdet/priset sätts till 11'. Berätta vad du har vetja och pengar your way är absolut ingen omöjlighet så stirra dig inte blind på exakt bytesvärde.
  image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpg
  Finns i Stockholms västra förorter. F2F funkar och även värdepaket. Retur på samma sätt om den inte motsvarar beskrivet skick och då senast dagen efter leverans samt i samma skick som då den anlände köpare.
  /Kristofer
   
  tedlapidus, Jaggis, Gummo och 1 annan gillar detta.
Sjöö Sandström