Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Breitling SuperOcean Professional

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av ngstrm, 9 oktober 2014.

 1. ngstrm
  Trådstartare

  ngstrm Friends of KS

  Inlägg:
  117
  Säljer min SuperOcean Professional A17345 (alltså den COSC-certifierade) från 2000 i full set. Den är i bra skick, men självklart har lite små dings på bezeln, swirls och hairlines, men inga stora grejjer och inget man direkt lägger märke till på armlängds avstånd. Jag uppmätte avvikelsen nyligen och den tickar på fint inom COSC och med bra gångreserv, och dras upp fint och smidigt. Dock ingen servicehistorik.

  Mer info/kuriosa om modellen hittas på: http://www.breitlingsource.com/watch_details/Superocean_100.html och på http://www.donindiano.net/watches/breitling/superocean/superocean_professional

  Modellen tillhör absolut en av Breitlings finaste enligt mig. Pga borstningen, som professional serien hade, så blir den inte blingig. Tavlan är riktigt fin också, då den har en matt-svart-grå färg jämfört blank-svart som ej-professional serien SuperOceans hade.

  Pris: 12000 kr, swishat, skickat, klart. Alternativt ses i Stockholm för affär. Retur inom 24h om klockan avviker markant från bilderna eller vad jag beskrivit ovan, men endast om klockan skickas.

  Dom få referenser jag lyckats samla på mig hittar ni här: https://klocksnack.se/threads/ngstrm.29208/

  Tack för titten!

  xE4k6Dp.jpg
  YNQJK89.jpg
  QUv9zxI.jpg bFqj9d2.jpg SrdvWhm.jpg
  image.jpg
   
  Jerico, Strindberg och charken gillar detta.
Sjöö Sandström