Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Casio G-Shock DW-8201 Frogman

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Jaggis, 26 augusti 2015.

 1. Jaggis
  Trådstartare

  Jaggis Who dares wins!

  Inlägg:
  3.896
  Från:
  Stockholm
  Limited Edition W.C.C.S. (World Coral-Reef Conservation Society) Titanium Frogman DW8201. Från 1999 i fint brukskick. Köpt av Sorubim som i sin tur köpte den av xHenke som färgade den transparant turkos/blågrön (från tidigare transparant pissgul) med "RIT dye" enligt konstens alla regler) och målade även i texten på boett och bezel med gul färg. Ser riktigt bra ut! Alla funktioner och belysning funkar som de ska!

  Det saknas en skruv som fäster bezelen mot titanboetten. Den håller fast mycket bra med resterande 3 skruvar och eftersom skruven är försänkt i resinen så ser man det bara om man letar. OBS! Denna skruv har inget med fästandet av bandet att göra utan enbart hur resinbezelen sitter fast i titanboetten (bandet sitter med vanliga bandstift direkt i boetten). Dessa skruvar finns att beställa löst på eBay utan problem!

  För att sammanfatta; en riktigt cool och unik Frogman. Framförallt grisbillig. Endast klocka, inga tillbehör.

  Pris: 1500kr 1200kr 1100kr 1000kr + frakt. Finns i Stockholm. Massor med referenser finns. Ingen retur således detta inte gjorts upp innan affär avslutats.

  [​IMG]
   
  Senast ändrad: 20 oktober 2015
  vonbahr, raden mas, Jens och 6 andra gillar detta.
Payson