Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Certina dressare manuell 18k

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av slimjim, 7 december 2014.

 1. slimjim
  Trådstartare

  slimjim Rösten från Bro

  Inlägg:
  5.317
  Från:
  Ön
  Lite nafsande men inget hugg...
  Säljer alltså en 35mm stor certina dressare i 18k gult guld. (Inget plätterat eller kattguld). Håller tiden bra. Och gångreserven är god. Har inte mätt något av det, men heller inte reagerat på att något skulle vara avvikande. Servicehistoriken är okänd och klockan skulle säkert inte må dåligt av en service/översyn av urmakare.
  Det förekommer repor (vilket syns på bilderna). Men det allmänna samlade intrycket är gott och glaset är fint. Gravyr NOR på baksidan, se bild 4.
  Klockan tidigare köpt av Gripenbro.se , (Jag använder hans bilder efter tillstånd). Uret använt max en handfull ggr av mig. Där av försäljning, klockan har blivit en riktig lådvärmare i min ägo.

  Släpper klockan för samma som jag köpte den för 2000:- Men med ett svart hirsch lizzard storlek M dvs 18cm i gott skick (använt 2-3 dagar) monterat, bandet landar strax över 400:- (Se nedersta bilden).

  Face to face affär möjlig i Sthlm. Annars frakt, vilken väljs och betalas av köparen.
  Ingen retur vid face to face. 2 dagars retur vid distansköp om beskrivningen inte skulle stämma. image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
   
Sjöö Sandström