Laddar...
Kaplans Auktioner Erikson Urhandel
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Certina DS Powermatic 80 Limited - 3500kr!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Joakim Andersson, 2 mars 2015.

 1. Joakim Andersson
  Trådstartare

  Joakim Andersson Rebel soldier

  Inlägg:
  150
  Certina DS Powermatic 80 Limited säljes då jag är på jakt efter en Rolex DJ som kommer ta handsledtid från denna. Bra skick med endast något mindre märke/repa. Inköpt 02.04/2014 med två års internationell garanti, cert stämplat av F.H.U Plonka i Krakow. 80h gångreserv är mycket trevligt, mer information som jag har saxat från Certina:

  "CERTINA DS är beviset på att tradition och framsteg kan samexistera i en vacker form. Det nya urverket ETA Powermatic 80 ger dig en otrolig energireserv på 80 timmar – mer än tre dygn – som ser till att din DS håller exakt tid och alltid är synkroniserad med dig när det är dags för arbete eller lek. CERTINA DS har tillverkats i en begränsad upplaga på endast 5 000 klockor och kombinerar elegans och precision genom att använda ett Powermatic 80-urverk i en snygg boett på 40 mm 316L i rostfritt stål med borstade placeringsspännen och polerad bezelring. Tack vare en transparent bakboett kan klockälskare se in i urverket, vars svarta rotor är dekorerad med CERTINAs sköldpaddslogo samt inskriptionen ”125th Anniversary”. Ett runt safirglas med antireflekterande hölje täcker en svart konkav urtavla dekorerad med samma särskilda jubileumstext och – som en blinkning åt traditionen – den gamla Certinalogon med ”dubbla C”, som även finns präglad på kronans ände. De läckra kontrasterande visarna i PVD och rosa guld har behandlats med Superluminova för bästa läsbarhet under alla tänkbara ljusförhållanden. DS är självklart utrustad med CERTINA DS Concept, med vattentålighet upp till 10 bars tryck (100 m), och fästs med ett brunt läderband och ett dubbelt fjärilsspänne med tryckknapp."

  Pris: 3500kr

  24h retur om objektet ej motsvaras av min beskrivning om den skickas, ingen retur vid F2F-deal. Klockan hämtas hos mig i Luleå eller skickas mot betalning i förskott till Swish eller mitt konto hos Swedbank.

  Min referenstråd: https://klocksnack.se/threads/joakim-andersson.30015/
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  tissoter, KurtHell, Sirba och 2 andra gillar detta.
Sjöö Sandström