Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Charmig vintage Titusmatic

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 26 oktober 2015.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  9.886
  Från:
  Sthlm
  Byter gärna till mig schysst klockförvaring i form av winder (gärna för 2 eller flera) med separata platser för ytterligare ur, eller klocklåda och winder separat, och/eller 9315 länk, och/eller 20 mm olivgrönt nato och/eller ljust camonato (grå/svart-vitt), i bruksskick, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Har även lite vintageinsert till salu här... https://klocksnack.se/threads/update9-10-vintage-inserts-gmt-master-16753-sÅlt-pepsi-1675-0-sub-1665-fatfonts-x-2-3-st.44200/


  Kommer förmodligen ångra detta lite också, men wtf... nu kör vi :)

  Finnes: Vintage Titusmatic med charmigt roulettedatum (jämntdatum=blått, ojämnt=rött). Ca 36 mm i diameter exkl. krona, så bärs som en Datejust/Explorer1 ungefär. Automatiskt 2427 ETA-verk. Fint bruksskick och håller tiden inom ca +-15s/dygn. Inga större märken eller dings på boett eller plexi, men stenhård patinerad och möglig tavla och visare :) "8" på datumhjulet ser konstigt ut (se sista bilden), kan eventuellt vara fler, men jag har inte lagt märke till några andra, men kan alltså eventuellt dyka upp fler som en kul överraskning ;) Kommer UTAN band, och inga andra tillbehör, samt servicehistorik okänd.

  Önskar 600 kr (head-only) + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare!
   
  Senast ändrad: 26 december 2015
  PJW, Erik1 och Spincini gillar detta.
Sjöö Sandström