Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Chopard Mille Miglia Elton John AIDS Foundation

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Bluefade, 19 juni 2016.

 1. Bluefade
  Trådstartare

  Bluefade Siv

  Inlägg:
  114
  Säljer en Chopard Mille Miglia Elton John AIDS Foundation referens 8331. Boetten är i stål och mäter 38mm av grön härlighet. Urverket rullar på bra, pushers ger ett tillfredställande motstånd och start/stop/reset fungerar som tänkt. Klockan är använd till vardags och har således små repor men inget som jag personligen anser stör. Ringen har fått tre något större dings som jag försökt fånga på bild. Till klockan medföljer det gröna originalbandet i gummi samt ytterligare ett knappt använt originalband i läder. Klockan har varit hos Chopard i London för 2 år sedan då det meddelandes att service inte var nödvändig och att urverket var i bra skick. Det var även vid denna tid som läderbandet inköptes och klockan har sedan dess mest vilat i väntan på en ny ägare. Bortsett från detta tillfälle är servicehistoriken okänd.

  Kort och gott: En speciell och relativt ovanlig automatisk kronograf som lätt stjäl uppmärksamhet med sin strålande tavla.

  SÅLD!
   
  Senast ändrad: 24 november 2016
  Sputniq, Aurum, Subby och 10 andra gillar detta.
Sjöö Sandström Squale