Laddar...
Erikson Urhandel

Chrono24 Klocka

Diskussion i 'Diskussion' startad av Wazem, 20 maj 2015.

 1. Wazem
  Trådstartare

  Wazem Ewok

  Inlägg:
  5
  Hej, jag är medveten om att jag har lagt ut väldigt många trådar om klock köp och liknande. Jag har tillslut bestämt mig för att till juni köpa en klocka. Först så tänkte jag köpa en Certina DS 1(som första klocka) men har växlat lite till och från en begagnad klocka. jag tror att jag vet vilken klocka jag ska slå till på. Men eftersom att klockan finns på Chrono24 så är jag lite misstänksam över klockan. Eftersom att jag har hört att det finns många som "Scammar". Jag har även läst att många inte har fått sin klocka eller så är den fake så därför tänkte jag att fråga proffsen, klocksnack medlemmarna.

  http://www.chrono24.se/omega/geneve-automatic-vintage-automatico-36-mm--id3169706.htm

  Verkar detta vara en seriös säljare eller en riktig klocka. Jag vet att säljaren har en egen fysisk butik och det känns bättre men vill veta vad ni tycker.

  Tack
   
 2. HolyCrap

  HolyCrap Rebel soldier

  Inlägg:
  179
  Portofino gillar detta.
 3. Affe

  Affe Una vida loca

  Detta med att köpa från nätet är ju alltid svårt! Går inte bara att lita på om säljaren är trusted seller osv, har man otur så kan ju något hända, så är det ju! Jag har personligen handlat från C24 flera gånger utan problem, klockorna har alltid varit som utlovat eller bättre. Men jag har även gjort min research också, dessa verkar ju ha någon sorts butik av något slag iaf.

  Beträffande klockan kan jag inte säga 100 att den är äkta, då jag inte känner igen modellen. Men efter lite snabb koll på C24 så fanns det dock en till lika dan Geneve. Be dom skicka bilder på urverket så kan du ju jämföra.

  https://www.chrono24.se/omega/genev...=2&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

  Googlade även på Luxury & Jewels och fann detta.

  https://www.google.se/?gfe_rd=cr&ei=Mv9dVYfkCoSr8weFl4G4AQ#q=luxury+jewels+armellini+44

  Som sagt var så är det aldrig fel att göra sin research, = att köpa säljaren. Lycka till med klockan och jakten.
   
Mårtenssons ur Brookfield