Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Chronographe Suisse - guldpläterad Prisbump 23/7

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Bjoerlin76, 29 maj 2016.

 1. Tyvärr klickar vi inte fullt ut så denna "Affection" Chronographe Suisse (från 50/60-tal?) i fint skick får lämna. Ca 37mm så en riktigt bra storlek, bärs lite större enligt mig.

  Denna är guldpläterad och inte i 18k som vissa andra CS är. Personligen ser jag det som en fördel - de i 18k är riktigt tunna och sköra vilket gör att de lätt blir buckliga och de har även speciella "hon"-bandstift istället för vanliga konventionella som denna vilket kan ses som en nackdel. Boettlock i stål.

  Gick ca +25s/d under ett dygn på min handled. Kronografen funkar och nollställer helt perfekt (mindre än 1/5s från 0) och känns fin i uppdraget. Ska sitta ett Landeron 51 verk i. Kommer på ett nytt skinnband (18mm) som endast varit använt ett par gånger.

  Enda grejen att påpeka egentligen är att det finns ett ca 2mm långt dammkorn på insidan av glaset. Detta syns bara i vissa ljus och går att enkelt ta bort med rätt verktyg.

  Pris: 3200kr, 2900kr, NU 2700kr + valfri frakt.
  Retur: Inom 24h från att klockan mottagits om klockan ej matchar beskrivningen.

  Tack för annonsplats!

  image.
  image.
  image.
  image.
  image.
  image.
   
  Senast ändrad: 23 juli 2016
  Stroboman, Fredgusta, Daytona96 och 14 andra gillar detta.