Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Chronosport i GULD – ultracool vintagedykare 300 m PRISSÄNKT & EXTRA FREDAGSFEELING!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Weberg, 9 oktober 2016.

 1. Weberg
  Trådstartare

  Weberg Y-Wing pilot

  Inlägg:
  669
  Från:
  Inte från Stockholm.
  IMG_7279.JPG Visa bifogad bild 403151
  Köptes till klockkompis i födelsedagspresent, men han hade redan fått nytt på armen så jag ger någon annan chansen. Lika legendarisk som sällsynt: denna svulstiga dykarvärsting från 80-talet utskåpade många konkurrenter när de satte ”300 m” som standard tillsammans med ett driftsäkert schweiziskt ETA-kvartsverk och paketerade hela kalaset i 18 k guldöverdrag. Givetvis skruvkrona samt dag- och datumskiva på köpet! Riktigt läcker med svart skjorta/kavaj och perfekt för dig som inte har något emot uppmärksamhet… (Denna har t.o.m. stämplade ändlänkar, vilket inte ens Heuer hade.)
  Som vanligt svårt att fånga guldnyansen på bild, men jag har försökt så gott det går. Dessa brukar gå dyrt men då jag har nytt på väg in sätter jag den hyfsat lågt och hoppas på en smidig affär. Denna är dessutom i bättre skick än de få jag hittat till salu. Klockan går fint och kronan fäster tajt. Ska försöka hinna lägga upp fler bilder.

  (Detta är alltså samma modell Heuer, Breitling m.fl.) Mäter cirka 42 mm + krona. Är inte intresserad av byte, men i värsta fall: prova mig. Har problem med inloggningen via mobil och får inte alla notiser, men försöker svara på frågor så snabbt det går.

  Pris 4 500 kr NU 3 900 kr inklusive rekommenderad frakt. Retur inom 24 tim – no questions asked. Skickar även med en passande "presidentlänk" i NOS skick (ej Chronosport) som är riktigt snygg till denna.
  1.JPG 2.JPG IMG_7146.JPG IMG_7186 b.jpg 3.JPG
   
  Senast ändrad: 14 oktober 2016
  Littera69, Daytona96, Quaker och 13 andra gillar detta.
Payson