Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Citizen 150m 52-0110

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Mykeys, 12 april 2014.

 1. Mykeys
  Trådstartare

  Mykeys Y-Wing pilot

  Inlägg:
  742
  Från:
  Malmö
  Citizen vintage dykare med ref. 52-0110 som är vattentät till 150m. Klockan är i mycket fint skick och håller tiden inom +/- 5 sekunder per dygn. Den har quick set av datum, skruvad krona och möjlighet till manuellt uppdrag. Den har genomgått en hel renovation från tidigare ägare (Rolleman på TTT), se bild från renovering. Klockan blev trycktestad 2012/09/05 med nya packningar och godkänt resultat. Den kommer på en skön och sladdrig jubilee länk med Citizen spänne. Men som ses på bilderna är klockan en riktig allätare och passar grymt bra på alla typer av 20mm band.

  Klockan har en märkning på boettlocket där det står "PAF" och med en uppåtpil. Osäkert vad detta betyder och om det är en militärmärkning eller inte... Intressant non the less!

  Den kommer med en uppsjö av AM inserts blekta i olika nyanser av svart. Även orginalinsertet medföljer som har en riktigt snygg blekning som går mot det ljusblå.

  Pris: 2500kr inkl. rek inom Sverige

  PMa vid intresse, frågor eller eventuella bytesobjekt. Är främst ute efter ren försäljning men roliga byten upp eller ner är jag alltid öppen för.


  Citizen PAF6.JPG Citizen PAF11.JPG Citizen PAF13.JPG Citizen PAF8.JPG Citizen PAF7.JPG Citizen5.jpg Citizen PAF5.JPG Citizen PAF.JPG Citizen cordovan2.JPG Citizen4.JPG Citizen PAF10.JPG
   
  tgofswe, maxmol, Wettex och 5 andra gillar detta.
Sjöö Sandström