Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Citizen aqualand PVD "Enzo"

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 14 september 2015.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  10.004
  Från:
  Sthlm
  Byter gärna till mig schysst klockförvaring i form av winder (gärna för 2 eller flera) med separata platser för ytterligare ur, eller klocklåda och winder separat, och/eller 9315 länk, och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), i bruksskick, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Tänker sälja min gamla Citizen Enzo C023 PVD. Lagom härjad, som de ska vara, så inget som stör IMHO. Fungerar fin fint! (Prickarna på bild1 är märken på glaset. Tavla och visare har dock fin jämn patinering IMHO.), 24 mm lugs. Kommer på passande No-name gummi i fint skick.

  Önskar 5k kr + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  Bild (stulen från nätet) från Luc Bessons klassiska "Le Grand Bleu" som visade på filmduken 1988, där Jean Reno spelar Enzo som är Jacques Mayols fridykningsrival och senare vän...
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare!
   
  Senast ändrad: 26 december 2015
  RobertD, M021, Jaggis och 1 annan gillar detta.
Sjöö Sandström