Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Citizen vintagedigitalare från -88

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 5 augusti 2015.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Stig Helmers Mamma

  Inlägg:
  10.221
  Från:
  Sthlm
  Byter gärna till mig ett 18 mm medelbrunt vintageaktigt läder/ammo-läder/bund-strap eller liknande, och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), i bruksskick, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Säljer en riktigt kultig och frän vintagedigitalare från härliga 80-talet, för kaffepengar, i form av Citizen Wind Jack/Windsurfer. Mäter ca 39 mm tvärs över exkl. knapparna, och har 20mm lugs, och sitter som en smäck :) Har helt enkelt köpt på mig för många samma/lika :)

  Bland de coolaste klockorna på 80-talet? Händer härligt mycket på tavlan i form av färger och rörelse, även vid vanlig tidvisning. Bruksspår/patina finns i form av märken/repor här och där, men inget som direkt stör IMHO.

  Denna är från -88, enl. serienummer. Har inte tagit nya bilder på just denna, då bilderna är på en likadan fast ett år äldre
  i lite slitnare skick, och där de röda detaljerna är lite mindre solblekta på detta nyare ex från -88. Kan självklart fixa rätt bilder, för den som insisterar :)

  Alla möjliga funktioner man kan tänkas behöva och några till (bl.a. datum, alarm, tidtagning, 2 x timer/nedräkning, belysning mm, och de fungerar som de ska, och båda verkar "ticka" på som quartzare gör :)

  Tänker mig 1,5k kr + valfri frakt, head-only alt. på något passande gummi/länk jag har hemma.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG][​IMG][​IMG]
  [​IMG][​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare!
   
  Senast ändrad: 7 augusti 2015
Payson