Laddar...
Kaplans
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad City Professional - sommarens coolaste vintagedykare!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Wiliamo, 14 april 2016.

Royal Watches Sweden
 1. Wiliamo
  Trådstartare

  Wiliamo Brons

  Inlägg:
  1.393
  Med stor sorg i hjärtat jag släpper den här underbara skönheten, men tyvärr ger jag den inte den handledstid den förtjänar och jag vet att det finns många andra som varit sugna på den, därför får den vandra vidare.

  Klockan är en quartzare från svenska City Professional, svart tavla med en riktigt fin orange minutvisare som ger en riktigt genuin vintage-dykarlook. Skruvad krona, relumad (vet inte när, men lumen är ok), fint kupat plexi och uni-directional bezel. Glaset har ett litet märke mellan kl 5/6, försökt få med detta på bild 2. På högra bandhornet är (vad jag kan tyda) bokstäverna BKC ingraverade. Klockan kommer på ett khakigrönt nato och är din för 1600 kr + frakt. F2F-affär kan ske i norra Stockholmsområdet.

  Tyvärr inga returer, har annat i sikte. PM vid eventuella funderingar eller för fler bilder enligt önskan. Reserverar mig för att ångra mig, tack till KS för annonsplatsen!

  Bilder:
  image.
  image.
  image.
   
  Senast ändrad: 14 april 2016
  JaTack, tim ur länk, Maro och 5 andra gillar detta.
Gripenbro