Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Cool gul sommarvintagedykare City professional quartz + 1 annan

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 9 juni 2016.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  10.026
  Från:
  Sthlm
  Byter gärna till mig ett insert till en plexisub, och/eller ett schysst nyckelband, och/eller 19 mm svart racingläder, och/eller 20 mm ljust camonato (svart-grå-vitt), i bruksskick, och/eller eller kanske något helt annat kul, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Har även ett riktigt schysst insert till salu här... https://klocksnack.se/threads/prisb...nsert-passande-16718-16713-16700-16760.49663/


  Ovanlig och tuff City professional quartz. Förmodligen från 80-talet. Ca 42 mm i diameter exkl. den skruvade kronan. 20 mm lugs. ETA-quartzverk. 20 atm. Bra boett i bra vintageskick med bevarade chamfers/"bevels", grym reflexaktig och lackad tavla, coola patinerade visare, fin vridring och tjockt kupat plexi! Kronan kan ibland slira lite i vissa lägen, men inget som stört mig, då det är quartzare som går som den ska. Trycktestad och badklar för någon vecka sen! Fler bilder finns i denna tråd... https://klocksnack.se/threads/tråden-om-gula-urtavlor.54825/

  Önskar 1,6k head-only + valfri frakt

  BONUS! Skickar med en Sisgau med lite torrsprickor i glaset, men går bra. Se sista bilden... (Ankern såld!)

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  På köpet Bonusen... (Endast den vänstra!)
  [​IMG]


  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare/bytare!
   
  Senast ändrad: 28 juni 2016
  Daytona96, Brunleif, Maro och 3 andra gillar detta.
Sjöö Sandström