Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad CWC G10 issued 1989

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av ozzyozzy, 22 december 2014.

 1. ozzyozzy
  Trådstartare

  ozzyozzy Stormtrooper

  Inlägg:
  489
  Gör plats för nya inköp...har vi hört den förut?

  Denna klocka får en att känna historiens vingslag, detta är den klocka som brittisk militär fått issued under ett antal år. Den har korrekt märkt boettlock där det framgår att den är issued till UK-trupper 1989.

  Den är jäkligt ball med gråaktig matt yta och T-märkt tavla och den tickar på precis som en quartz bör, håller tiden mkt bra. Ca 38mm bred ink krona.

  Skicket är mycket fint, denna kommer från vad jag kunnat forska fram från en batch med army surplus och jag har hållt den i bra form. Några mycket små märken är oundvikligt, det finns ett som syns i vissa vinklar på det nedre högra bandhornet och samma visa kl 3 på glaset (har försökt markera dessa på tredje bilden nedan). Jag skickar med ett svart nato (18mm) som passar bra till klockan, detta har dock spår av användning.

  Hör gärna av er med mer frågor, skamliga förslag och kul byten. Intressant i bytesväg är mögeldykare eller 62510H med 555-endlinks (självklart betalar jag pengar uppåt)

  Retur inom 24h om det skulle vara något som inte överensstämmer med min beskrivning, skickas då tillbaka på samma sätt som man fick den. Ingen retur vid F2F.

  Pris: 1250 kr + kostn. postens gröna. Gärna F2F i Sthlm el. Sumpan/Solna!

  /Ozzyozzy

  cwc.jpg
  cwc1.jpg cwc2.jpg cwc3.jpg cwc4.jpg cwc5.jpg
   
Sjöö Sandström