Laddar...
Erikson Urhandel

Den eviga frågan

Diskussion i 'Diskussion' startad av Beastie, 26 april 2013.

 1. Beastie
  Trådstartare

  Beastie Mr Cowbell

  Ända sedan de första moderna dykuren först såg dagens ljus har ju samma fråga stötts och blötts otaliga gånger. Det låter alltid på samma sätt "jo de går ju att dyka med, men funkar de vid trädgårdsarbete?"

  Negativa röster menar att mängden vatten i blöta löv knäcker den grymmaste dykklockan. Rykten de stöder sig på, påstår att Piccards första sea dweller experiment var i en stor lövhög på en ranch i USA. Det testet skall ha slutat i katastrof när en klocka förstördes och två mexikanska trädgårdsarbetare blev svårt skadade.

  Ja sidan hävdar å andra sidan att blancipain fifty fathoms kom till efter en direkt order från Frankrikes presidents trädgårdsmästare, och att omega ploprof faktiskt utvecklades i ett hemligt samarbete med alnarps naturbrukshögskola. PloProf skall tydligen stå för Ploga Proffsigt.

  Men hur skall man veta vad som är sant? Man får helt enkelt testa själv.

  [​IMG][​IMG]

  Tycker det funkar bra.
   
  80s, max, Dalomo och 4 andra gillar detta.
 2. China

  China Guest

  Jag vet inte om jag godkänner det här testet, det syns ingen vibrograf på bilderna, och hur mycket faller amplituden när krattan byter position?

  Tack för ett gott skratt! :)
   
  80s, MKRGG och Aquaracer2 gillar detta.
 3. Camo00

  Camo00 AT-AT driver

  Inlägg:
  6.963
  Från:
  Malmö
  Hade ingen aning om dessa tester, stort tack för en intressant lektion! Tur också att man hade WR300 när man rullade runt bland löven i Slottsparken i höstas... :eek:
   
 4. jabla

  jabla Sarlacc

  Inlägg:
  27.547
  Från:
  Helsingborg
  Högst relevant fråga nu när trädgårdssäsongen börjar :)
   
Mårtenssons ur Brookfield