• Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

    Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
    Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

    Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

    Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

    /Hook & Leben

Den officiella Tudortråden

E769D041-7580-42E3-89F0-5B024BFCF968.jpeg
När Tudor presenterade P01an var det många som gjorde tummen ner, jag reagerade tvärtemot, tyckte den var hur cool som helst.
Det är ett tag sedan jag sist hade en Tudor, men i klocklådan har funnits Subbar med plastglas, BigBlock- kronografer, DateDay-Jumbos och en del annat.
Nu är jag ålderspensionär vilket förmodligen gör mig äldst i den här tråden.
Jag har genom åren provat på det mesta, men numera tycker jag det är roligast med lite udda saker som inte alla andra har på handleden.
När då en kamrat erbjöd mig att ta över hans P01a kunde jag inte hålla mig. Har haft den på handleden en dag nu och vet inte riktigt vad jag skall tycka, men annorlunda är den i alla fall :)
 
Hej,
går i tankarna kring en HK import av en Tudor Prince Date-Day eller Date. Är det solida endlänkar på någon av modellerna? Försöker googla men får upp att 76200 har ihåliga. Är det så på samtliga med länk?
 

Jrooth

Titan
Ett nyförvärv Tudor Submariner 79190. Det som slår mig är hur nätt den bärs, även i jämförelse med Tudor black bay 58. Den är markant tunnare.

IMG_0291 (3).jpg
Gratulerar till ett fantastiskt förvärv. Har du i tidigare (eller nuvarande) uppsättning jämfört den mot en Rolex Sub? Tycker denna är nivåer stiligare visuellt :)
 
Topp