Införskaffade en traeger i somras som går varm hemma. Upplever att rökning är lite mer testa, misslycka och gör om kontra tex sous viden som inte går att misslyckas med. Finns recept på nätet men inte alls samma kunskapsbank som man önskat.
Tanken var att vi kunde byta erfarenheter här.
Nyligen rökte jag min julskinka, rimmad och sen 6 timmar på röken. Blev grym röksmak men utan att det tog över och blev för mycket. Givetvis grillierades den efteråt.
Blev även en Ruben Sandwich på bringa, även den rimmad i 2 dygn. Testade samma sak med en Rostas, var en flopp och blev torr.
Tanken var att vi kunde byta erfarenheter här.
Nyligen rökte jag min julskinka, rimmad och sen 6 timmar på röken. Blev grym röksmak men utan att det tog över och blev för mycket. Givetvis grillierades den efteråt.
Blev även en Ruben Sandwich på bringa, även den rimmad i 2 dygn. Testade samma sak med en Rostas, var en flopp och blev torr.