Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se
Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.
Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.
Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!
/Hook & Leben
Lite off topic men jag var hemma hos Thierry för runt 20 år sen när syrrans man i slutet av hockeykarriären lirade ett år i Reims. Thierry är gift med en svenska, Jessica, som syrran umgicks med där. Sjukt trevliga och sympatiska både Thierry och Jessica. Tror det var ett reportage med Jessica i Livets Goda för ett par år sen. Tyvärr var jag 18 bast när jag var där och hade inte fått upp intresset för vin ännu.Thierry Perrion Brut, fin mousse, fräsch syra, inslag av tropiska frukter och röda äpplen.
Beror på när du är intresserad utav att dricka den; tror den skall vara liknande Moet Ice i smaken, som vill att du blandar den med frukt och is mm. det gör att du slutar med ett glas fyllt med mer utav en drink och inte champagne - Vilket kan vara supertrevligt om en sitter på en dagsfest i 25+ med solen i ansiktet och hög musik i bakgrunden. Om du däremot är ute efter att få så mycket champagne som möjligt för pengarna finns det många andra intressanta alternativ om det är till en middag t.ex.Är denna något att ha? Och var kan jag isf. Köpa den?
Beror på när du är intresserad utav att dricka den; tror den skall vara liknande Moet Ice i smaken, som vill att du blandar den med frukt och is mm. det gör att du slutar med ett glas fyllt med mer utav en drink och inte champagne - Vilket kan vara supertrevligt om en sitter på en dagsfest i 25+ med solen i ansiktet och hög musik i bakgrunden. Om du däremot är ute efter att få så mycket champagne som möjligt för pengarna finns det många andra intressanta alternativ om det är till en middag t.ex.
Men smaken är som baken!
Då ser det ut som att du hittat rätt! Kolla länken, mycket spännande varianter! https://rich.veuve-clicquot.com/en_UK/clicquologyÄr precis det förstnämnda som lockar. Gillar moet,s variant mkt
Ett stort glas med is och bär/frukt i
Mycket bra champagne, förstår att du längtarLängtar redan till ikväll....
Har provat några utav hans champagner, senast en VO på hans hotell i champagne - lika fantastisk varje gång!Mycket bra champagne, förstår att du längtar
Riktigt jäkla bra, här är en bild från vår, osäker på när degorgering var däremot..Jo, selosse är mycket bra! V.O degorgerad 6.10.2011, börjar vara i ganska optimalt drickfönster nu, men klarar lätt några år till.
Fleur de Passion har jag druckit många årgångar av och den är riktigt bra.Diebolt idag, en riktigt bra bdb! Deras fleur de passion är helt fantastisk!
Var där nere för några veckor sedan och haffade 07or har som tradition att dricka en flaska varje årsdag med den flickvännen. (Passion du vet )Fleur de Passion har jag druckit många årgångar av och den är riktigt bra.
Härligt! Tycker 06an bdb från pol är riktigt bra faktist, någon som provat 09an får gärna berätta hur den är då jag precis klippte en flaska.Korkade en Pol Roger Blanc de Blancs i stuggu. Inte den bästa årgången, men ff en väldigt bra champagne.
Har inte provat 09an än. Har några 08or i stugan, ska testa den i helgen. 06an är bra, men tyckte att t.ex. 04an var bättre. Det är en av mina favoritchampagneer i denna prisklassen.Härligt! Tycker 06an bdb från pol är riktigt bra faktist, någon som provat 09an får gärna berätta hur den är då jag precis klippte en flaska.
Det enda rätta är att dricka hela flaskanOm man vill köpa en kork för återförslutning av mousserande vin, funkar vilken kork som helst eller skall man köpa en sådan som pumpar in luft i flaskan för att skapa tryck?
Vad tycker tex @mikjon ?
Det finns olika lösningar, den kork som Niclas visar bild på är helt ok och smidigast, det finns ett annat knep också att sätta ner en tesked med skaftet i flaskan funkar alldeles utmärkt något dygn.Om man vill köpa en kork för återförslutning av mousserande vin, funkar vilken kork som helst eller skall man köpa en sådan som pumpar in luft i flaskan för att skapa tryck?
Vad tycker tex @mikjon ?