china
Torpare
För att inte inkräkta på övriga trådar om haute cuisine, känns det som att det är dags för en tråd om mer opretentiös matlagning. Vad svänger man ihop på kvällskvisten eller efter att ha stapplat hem från krogen? Mer eller mindre vällagad husmanskost känns väl heller inte helt fel.
Jag börjar med en klassisk "mixed pot" man tager vad man haver enl. Kajsa Vargs filosofi. Basen består av dagsgamla rester, i det här fallet nudlar med blandade grönsaker, pitabröd, rödkål, vitkålssallad, ett välkokt ägg med en sill bit, och en ölkorv att avnjutas under tillagningen. Salt, peppar och blåbärssylt efter behag.
Bon appetit.
Jag börjar med en klassisk "mixed pot" man tager vad man haver enl. Kajsa Vargs filosofi. Basen består av dagsgamla rester, i det här fallet nudlar med blandade grönsaker, pitabröd, rödkål, vitkålssallad, ett välkokt ägg med en sill bit, och en ölkorv att avnjutas under tillagningen. Salt, peppar och blåbärssylt efter behag.
Bon appetit.