Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Dundercool vintagedykare Eterna Kontiki Super

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 24 juli 2016.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Stig Helmers Mamma

  Inlägg:
  10.225
  Från:
  Sthlm
  Ta chansen att knipa en riktigt grym vintagedykare. Kanske Du är sugen på en vintage Omega SM300, men inte vill lägga 50k +, så är denna något för dig. Denna får du för halva priset, även om denna egentligen är minst lika bra, och dubbelt så cool :)

  Byter gärna till mig en Tudor 76100, och/eller ett vintageur gärna med subsekund på ca 34mm i diameter exkl. krona, och/eller något 20 mm färglatt regimental-nato, ett schysst nyckelband, och/eller 19 mm svart racingläder, och/eller 20 mm ljust camonato (svart-grå-vitt), i bruksskick, och/eller eller kanske något helt annat kul, pengar upp el. ner beroende på byte.


  Har även en grym vintage Seikokronograf till salu här... https://klocksnack.se/threads/vintage-seikokronograf-7a38-7020-från-ca-83.57799/

  Samt ett riktigt schysst GMT-insert till salu här... https://klocksnack.se/threads/prisb...nsert-passande-16718-16713-16700-16760.49663/


  Säljer alltså min Eternadykare, Eterna-matic Kontiki Super. Från ca -67 enligt serienummer. Ref 130 FTP-3, med ett mycket fint fungerande 1489K urverk. I mycket bra bruksskick med gilttavla och patina. Allt original vad jag fått fram, och allt fungerar som det ska, tryckestad ok, quickset-datum, håller tiden utmärkt (inom ca +-5 s/dygn) och bra gångreserv. Mäter ca 39 mm i diamater exkl. den skruvade kronan, och bärs ungefär som en SM300 eller vintagesub. 20 mm lugs. Kommer på den Eternamärkta BOR GF-länken. Inga andra tillbehör, och okänd servicehistorik.

  Önskar 25k + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare/bytare!
   
  Senast ändrad: 28 juli 2016
  finnirgens, Gummo, Janne2000 och 17 andra gillar detta.
Payson